Turkcell Bedava İnternet OPEN VPN Ayarları 2016

Turkcell Bedava İnternet OPEN VPN Ayarları 2016, 
OPEN VPN ile Turkcell Bedava İnternetbir kaç basit ayardan sonra oldukça kolay bir hal almaktadır. Bir çok kullanıcının isteği üzerine OPEN VPN ile Turkcell Bedava İnternet sağlamayı biraz araştırdıkdan sonra yazma gereği duyduk. Yazma işlemlerinin ardından kolaylıkla sizlere hizmet edebileceğimiz yavaş ama Facebook ve Twitter için yeterli internet olayından bahsetmek istiyorum. Özellikle sürekli olarak güncellediğimiz “TURKCELL BEDAVA İNTERNET” yazımıza bakarak çalışan kodlar ile legal olarak ilerleyebilirsiniz.
Öncelikle “OPEN VPN 2016 Nedir” biraz ondan bahsetmek istiyorum. Sonrasında Turkcell bedava internet için open vpn kullanımı hakkındada uzun uzun detaylar anlatacağım.
Open VPN nedir ? : Open Vpn uzun yıllardır bilişim içerisinde bulunan bir gizlenme sitesidir. Aslında ücretli ya da ücretsiz olarak alımlar yaptığınız bu site üzerinden sizlere KTunnel ve benzeri sitelerdeki erişimleri bünyesinde bulundurduğu sunucular sayesinde ulaştıran bir projedir. Projenin son atılımı olan ve Android sürümleri için geliştirilen sürümde bir çok kişi bu ücretsiz sunucuları sayesinde hiç bir hız fark etmeksizin kullanmayı ve Bedava İnternetten yararlanmayı başarmıştı son zamanlarda aşırı yüklenmeden sonra hızları biraz düşüren firma bu uygulaması sayesinde İnternet kullanımı bedava getirdiğini resmi olarak duyurmuştur tabi ki bir kaç ayarlar ile bu kullanımı sergileyebilirsiniz.
  • Ice Cream Sandwich, Jelly Bean ve daha yüksek sürümler ile uyumlu çalışmaktadır. Çok güzlü bir akıllı telefon gerektirmez.
  • Uygulamayı kolayca SD kart veya dahili depolama alanında muhafaza edebilirsiniz.
  • Güç kullanımını minimuma indirmek için kullanım dışında kendisini beklemeye alan bir uygulamadır.
  • Tam IPV6 desteği mevcuttur. IPv4 desteklendiği söylenilmektedir. Bağlanacağınız sunucuların IP bazında inceleme sonrasında ayaralrınızı ona göre yapabilirsiniz.
  • Dosyayı Boyutu : 2,2 MB
  • Son güncellenme tarihi : 9 Mart 2015
  • İNDİR : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.openvpn.openvpn&hl=tr

Turkcell Bedava İnternet OPEN VPN Kurulumu

Yukarıda indirdiğiniz dosyayı bulmanız gerekmektedir. Eğer Android kullanıyorsanız ki şu an burada paylaştığım sadece Android sürümüdür. Öncelikle Bu adresten (TIKLA) kullanıcı hesabı almanız gerekmektedir. Bunun için indirdiğinizde otomatik olarak Google Play sayesinde kurulumu gerçekleşecektir, Uygulamayı APK olarak indirmemenizi tavsiye ediyorum fakat bulabilirseniz indirebilirsiniz, Kurulumdan sonra “OPEN VPN” uygulamasını açalım açılan uygulamada MENÜ tuşuna dokunduktan sonra açılan alanda 3.seçenek yani İMPORT sekmesine tıklayalım.
open vpn ayarları yaparken dikkat edilecek hususlar bulunmaktadır, Bu hususlar a dikakt ederek Turkcell Bedava İnternetten yararlanabilirsiniz.
open vpn ayarları yaparken dikkat edilecek hususlar bulunmaktadır, Bu hususlar a dikakt ederek Turkcell Bedava İnternetten yararlanabilirsiniz.
Sonrasında yapacağımız işlem yine İmport işlemidir, Bu sefer sekronizasyonu SD karta yapacağımız için girdiğimiz alanda aşağıdaki resimdende göreceğiniz üzere “İMPORT PROFILE SD CARD” seçeneğini seçeceğiz devamında neler gerekir göreceksiniz.
Turkcell Bedava internet open vpn
Bir çok kişi bu işlemleri yanlış yapıyor olabilir ama “SD card üzerine import etmek çok önemlidir.
İmport ettiğimiz VPN dosyalarını aktaracağımız bölüme geldi sıra, Burada yapacağımız işlem aslında fazlasıyla kolay olduğunu düşündüğüm bir adım Önümüze gelen Dosya yöneticisinden OPEN VPN uygulamasına özel olarak aktarılmış VPN dosyalarını seçmemiz gerekecektir. Bu işlemlerin arkasından aşağıdaki resimdede görebileceğiniz üzere seçim yapacağımız dosya biçimleri olacaktır seçtikten sonra SELECT yapmamız gerekmektedir.
trkcell bedava internet
Şimdiyse ilk baştakı kullanıcı adını almanız gerektiğini söylediğim bölüme geldi, Burada belirttiğim adresten aldığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş işlemlerinden sonra  Connect yani bağlan diyerek kullanıma açık bir hal aldırabilirsiniz.
connect open vpn
Bağlan dedikten sonra, bir süre bağlantı için analiz ve bekleme süresi olacaktır.  İşlemlerinizin ardından bütün her şeyi tamamlamış oluyoruz güle güle Turkcell Bedava İnternet işleminizden yararlanabilirsiniz fakat son aşamada unuttuğum bir şey var Telefonunuzun bu işlemi yapabilmesi için ROOTlu ve Hattınızda TL olmamasına dikkat edin.


Biz aslında önce bir yazı yazdık eper mükemmel oldu bu yazımız Turkcell Yılbaşı Bedava İnternet ve Konuşma Kampanyası 2016 başlıklı makalemizde Turkcell Bedava Konuşma ve Turkcell Bedava Mesajlaşma hakkında bilgiler verilmektedir.
Anahtar kelimeler:turkcell open vpn2016
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

1 yorum:

  1. How to Make Money from Poker Sites
    You can make money online with this easy guide to understanding poker games. It will guide you to strategies and strategies and help you plan your bets. หารายได้เสริม Find out how to.

    YanıtlaSil