Turkcell Bedava İnternet 2016

Turkcell Bedava İnternet 2016


Turkcell Bedava İnternet paketleri ile Turkcell geçtiğimiz zaman dilimleri içerisinde Bedava İnternet kampanyaları ile bizleri 2015 – 2014 yıllarında güldürmeyi epey başarmış ve beğenimizi kazanmış bir şirkettir. Gerek kapsama alanının genişliği ve en düşük hızlarda bile güzel İnternet deneyimleri kazanmamızı sağlayan Turkcell Bedava İnternet kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor gibi görünüyor. Özellikle 2016 yılında daha derin projelerinin olduğunu duyduğumuz Turkcell bu sene bizlere güzeller güzeli kampanyaları ile şimdiden gelecek vaad eden aşamalar sergilemektedir. Tüm kulllanıcılarına özel ve bireysel hizmetler sunan şirket hakkında biraz araştırmalar yaparak hazm ettiğimiz bilgileri paylaşmanın ve bilgilendirmenin ne kadar güzel bir yaklaşım olduğunu bilmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Turkcell Bedava İnternet paketleri 2016 isimli yazımız içerisinde bilgilendirmek istediğim bir diğer konu ise “Eski tarihli kampanyaların” yer alması olacaktır. Çünkü sizler için en iyi şekilde hazırladığımız konumuzun eski kodlarını kesinlikle kaldırmıyoruz fakat alternatif kod düzeni olarak benimsemenizi sağlayacağımız için alt satırlara doğru güncelledikçe yolluyoruz.
Mesaj gönderiminde sıkıntılar yaşayacak arkadaşlarımız için özellikle nasıl mesaj gönderilir ve bunların bilgilendirilmesi açısından bir kaç resim ile güzelce açıklama yapmak istedik zaten bu sayede kolaylıkla mesaj yollamayıda göstermiş olacağımızı düşünmekteyim. Mesaj yollama işlemlerini resimsel olarak yapacağım için “3 resim yan yana” numaralı olarak sana anlatmak istedim bu şekilde bence daha iyi bir yol izlemiş olabileceğimi düşünmekteyim.
ESKİ KONU BAŞLANGICI : Turkcell Bedava İnternet 2016 yılında neler getirmek üzere derken “Turkcel Yılbaşı kampanyası” ile bizlerin yüzünü bir kez daha güldürmeyi başarmış durumda. Türkcell’in bu atağı ile birlikte “Turkcell Bedava İnternet” bir kez daha bizlerin işine yarayacağımızı düşündüğüm adımlarla devam etmektedir. Bu zamana kadar yazdığımız kodların bir çoğu çalışmıyor deneme yaparak çalışıp çalışmayan kodları ayıklayabilirsiniz. Takdir edersiniz ki bu ve bunun gibi bir çok kod yakın zamanda düzenlenecektir fakat şu an için vaktimin olmadığını bilmenizi isterim. Turkcell Bedava İnternet yılbaşı kampanyasına sitemizdeki bir önceki Turkcell yazımızdan ulaşabilirsiniz ya da “Turkcell Yılbaşı Bedava İnternet” üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu yazımızın altındaki olan kampanyaların bir çoğu eski tarihlidir. Fakat bu çalışmıyor anlamına gelmemekle beraber aslında bir kaç kod deneyerek güzel bir şekilde çalıştığını görebileceğiniz kodlarda mevcut ama biraz kesintili olarak gelebilir Örneğin “1 Gb İnternet” verdiğini söylediğimiz bir kod bu sefer 500 MB internet verebilir belkide tam tersi çünkü Turkcel çoğu zaman orjinal kodları üzerinde değişiklikler yapıyor böylelikle tasarruf ettiklerini düşünüyoruz. Turkcell Bedava İnternet 2016 yılında daha yeni içerikler ile bizlerle olacağından yazımızı sık sık takip etmenizi öneriyoruz. Elimizden geldiğince sizlere bu konular hakkında detaylar içeren bir çok bilgiler sunmak istememizdeki amaç aslında para tuzağı olarak nitelendirilecek bir takım ham maddelerdir. O nedenle bedava kullanmak varken para vermek anlamsız olabilir bende başta olmak üzere sürekli olarak bu kodları deneyen birisiyim bakalım 2016 Turkcell Bedava İnternet konusunda bizlere neler getirecek..
Turkcell Bedava İnternet Kampanyasına yeni bir yazı ile sizlere hizmet vermek istiyoruz. Güncelliğini korumasız amacıyla 2016 Turkcell Bedava İnternet Paketleri ile devam ediyor olsa bile sizlere bu konu hakkında daha detaylı bilgileri sunacağımız için lütfen yazımızı güncel olarak takipte kalınız. Bu yazımızın özellikle bu kısmı güncelleme aşamasında olduğu için yeni ve yakın tarihte yazılmıştır fakat hal bu olunca eski kodları silmedik, Yani çalışmayan kodlar mümkün olduğunca aşağıya çekilmiş durumda, Bir de değişik bir kampanya yapmak istiyoruz burayı dikkatle okuyunuz.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

(“Not : Türkcell bedava internet kurallarımız ve kampanyamız “yuuh.org” sponsorluğunda olup Turkcell bedava paketleri ile alakası bulunmamaktadır”.)
Yuuh.org sitesi olarak bizlere değer veren bir çok kullanıcımıza, Puanları eşliğinde ve paylaşımları doğrultusunda Turkcell TL yükleme şansımız olacaktır kısaca başvuru kurallarını sizlere anlatmamız gerekirse eğer aşağıdaki şablona bir göz atınız.
  1. Adını Soy Adınız : Lütfen tarafımıza belirtiniz.
  2. Mail adresiniz : Sizlere ulaşmanın en iyi yolu burasıdır. Kazanan arkadaşlarımızı mail adresleri ile buradan iletişim kuracağız.
  3. Önemli kurallarımıza gelecek olursak, Arkadaşlar Özellikle FACEBOOKTwitter gibi sosyal ağlarda bizim bu konumuzun linkini paylaşmanız gerekmektedir. Bunu yapmak için Turkcell Bedava İnternet yazımızın altında bulunan (Aşağıdaki temsili resimdir paylaşım alanlarınız En alt kısımda gözükmektedir.)
    Turkcell bedava internet kampanyası
    Turkcell bedava internet kampanyası
    Bu işlemleri yaptıktan sonra “Facebook’ta hangi hesaplarda paylaştınız (Linkleri ile), Twitter’da hangi hesaplardan paylaştınız (Linkleri ile) bizlere yine sitemizin altında bulunan yorum alanımızdan yollamanız gerekmektedir. Özellikle bu işlemleri yapan arkadaşlar takip edilecek ve 20 günün sonrasında hediyeleri random.org üzerinden çekilişleri Videolu bir şekilde sunulacaktır.
Ödüller : Kazanacağınız ödüller aşağıdaki gibidir ve her bir kişinin katılım hakkı 1 olarak belirlenmiştir, Gerek yorum yaparken gerekse paylaşılan hesaplar dikkate alınarak ortaya bir sonuç çıkarılacaktır.
  1. Olan kişiye 30 TL yüklemesi
  2. Olan kişiye 20 TL yüklemesi
  3. Olan kişi ise 10 TL yüklemesi 
Bizzat tarafımızdan yapılacaktır.

TURKCELL BEDAVA İNTERNET

Bu yazımızda okuyacaklarınız ve uygulama işlemine alacaklarınız çok basit bir kaç adım ile gerçekleşmektedir. Turkcell Bedava İnternet paketlerinden yararlanmanız için yapmanız gerekenler aslında fazlasıyla
ESKİ YAZIMIZIN ESKİ HALİDİR : Turkcell Bedava İnternet isimli konumuz güncellenmiştir, Bazı kodlar çalışmamaktadır ama güncel kontör Hilesi eklenmiştir bilginize; Sizlere Turkcell Bedava İnternet adı altında paylaşımlarda bulunduğumuz bu yazımızda 2015 yılına dair kodları paylaşmıştık, Fakat öğrendik ki bir çok kodun süresi ne yazık ki dolmuş durumda, O nedenle Türkcell Bedava İnternet isimli konumuzun bir güncel versiyonu olan TEMMUZ ayında geçerliliğini olduğunu düşündüğümüz yazımızı ekleme kararı aldık “7 Temmuz 2015 Tarihinde yazımıza güncel kodlar eklenmiştir. Bedava İnternet kullanmak isteyenler güzel bir şekilde erişebilir.” 2015 yılı gelmesiyle birlikte yeni yıla süpriz kampanyalar ile katılan bir çok şirketten biri olan Turkcell bizleri bu seferTurkcell bedava İnternet ile sevindirecek gibi görünüyor biraz önce bir haber sitesinde okuduğum yazıda Turkcell 2015 Bedava İnternet paketleri hakkında bir haber sızdırdığı oldu bizlerde sızan bu haber ile birlikte kodları araştırdık sizlere bu yazımızda bu kodlar ile birlikte yardımcı olacağız, eğer kodlar çalışmıyorsa lütfen bizlere yorumlar halinde bildirin bizde bu konuyu daha ince detaylarına kadar araştıralım eğer doğruysa zaten bilgiye ulaşırız.

Türkcell BEDAVA internet için KONTÖR HİLESİ

ÖNEMLİ MUTLAKA OKU : Arkadaşlar Turkcell bedava İnternet kapsamında yazdığımız kontör hilesi durumunu kaldırdım k.bakmayın ama şirketler kesinlikle kovalamaca peşinde bizleri kandırmaktan başka bir durumları yokmuş..
PEPSİ TURKCELL BEDAVA İNTERNET SMS ve Konuşma KAMPANYASI İÇİN YAZIYA TIKLAYIN
Öncelikle bu işlemlerden yararlanmak için sizlere daha öncesinde yazdığımız ve şimdi ise buraya ekleyeceğimiz MESAJ YOLLAMA işlemlerini adım adım anlatacağım. Yapmanız gerekenler A’dan Z’ye burada yerini alacaktır.
Bedava internet mesaj yollamaYukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, Bedava İnternet için mesaj kısmına nasıl geleceğinizi anlatmaya çalışıyorum, Bütün telefonlarda hemen hemen bu şekildedir o nedenle sıkıntı yaşamayacağınızı garanti ediyorum.
Turkcell Bedava internet Mesaj
Parmak ile gösterdiğim alan içerisinde bu şekilde bir alan daha vardır ya da ” Yeni Mesaj” isimli bir alan olabilir oraya dokunarak işlemlerimize devam ediyoruz.
Türksel Bedava İnternet
Aşağıdaki vereceğim kodları MESAJ KOD ALANINA, NUMARA alanına ise yine vereceğim numaraları yapabilirsiniz unutmayın bu işlemler bu kadar kolay ve zahmetsizdir sadece bilmeyen arkadaşlarım için eklediğimi belirtmek isterim.

Bedava Sahur İnterneti hemde  3G’li Kampanyaturkcell bedava internet - 3gli sahur internet kampanyasi

Burada Ramazan ayı boyunca Tüm gün 2 Gb internetten yararlanabileceksiniz, Fakat belli başlı saatlerinin olduğunu belirtmek isterim. Bu saatler 02:00 – 06:00 arasında olarak belirtilmiştir. Günlük olarak bu süre zarfında 2GB İnternetinizden Türkcell sayesinde bedava olarak kullanabileceksiniz.
Yapmanız gerekenler sadece Telefonunuzun Numara bölümüne “2222” Mesaj bölümüne ise “SAHUR” yazmanız yeterli olacaktır. Son kullanım tarihine dikkat edin “18 Temmuz 2015” tarihine kadar kullanabilirsiniz ve bu tarihe kadar kayıt olabileceğinizi unutmamanızı tavsiye ederim.
Şimdilik bu paket ile idare edebilirsiniz fakat diğer paketlere gelecek olursak, Eğer Genç Turkcell’i iseniz BOŞ DEĞİLİM PAKETLERİ ile işlemlerinize devam edebilirsiniz peki nasıl mı? Bunun için SMS paketleri bölümümüz hemen alt tarafta sizlerle birlikte olacak.

Turkcell her zaman olduğu gibi Kampanyaları ile kullanıcılarına küçük jestler yapmaya devam ediyor, Türkcell Bedava SMS ve Turkcell Bedava Dakika paketleri ile devam ediyoruz. Mesajları yollamak için neler yapmanız gerektiğini sizlere üst kısımlarda adım adım anlattım (resimli olarak) bilmiyorsanız eğer oradan yararlanabilirsiniz.
Boş Değilim Paketleri Türkcell
Turkcell Boş değilim kampanyasi
Turkcell Boş değilim kampanyasi
Bu paket içerisinde bir birinden farklı SMS paketleri yer almaktadır. Sevdikleriniz ile doyasıya konuşmak daha doğrusu mesajlaşmak için Boşdeğilim kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere kısa zaman önce bütün genç Türkcellilere “Acil konuşmamız lazım..” mesajı geldi aslında burada gönderilen mesaj Turkcell Size yazıyor mantığı altındaydı ve belkide bir çok kişi kız arkadaşlarından ya da Erkek arkadaşlarından kısa süreli kıskançlık sonucu küçük sürtüşmeler olmuştur (Bende oldu mesela Kızı Genç Turkcell olarak kaydettiğimi sanmışlığı vardır.)
Bu paketten yararlanmak ve bir birinden farklı olarak SMS paketlerinden yararlanmak için “BOSDEGILIM” yazıp “2222” Türksel numarasına gönderim gösterebilirsiniz onay cevabı takriben “1-5” dakika arasında tarafınıza Türkcell tarafından gönderilecektir.
Not : Turkcell Bedava İnternet isimli yazımızın altında sizlere sunmuş olduğumuz diğer bilgiler ve bulabildiğimiz Tarihlere dikkat etmeniz önerilir, Keza boş yere kontör yani TL gitsin istemiyoruz Bütün bunların arından sizler için hazırladığımız TÜRKCELL KONTÖR HİLESİ adı altında paylaşımda bulunduğumuz seçeneklerimiz ile kesinlikle ve kesinlikle BEDAVA kendi cebinizden para çıkmadan TL kazanabilirsiniz. Bütün bu detayları sizlere sitemiz üzerinden anlatmıştım fakat burada yine link olarak sunumuma gitmenizi öneriyorum. Her adımı harfi harfine uyguladığınız zaman İnternet ve SMS hatta konuşmalardan bedava olarak yararlanabileceksiniz. (Hileyi yukardan inceleyebilirsiniz Link ekledim)
TURKCELL BEDAVA İNTERNET
TURKCELL BEDAVA İNTERNET
ARTIK SÜRESİ DOLMUŞTUR KESİNLİKLE DENEMEYİN ÜCRET TAHSİS EDİLİYOR. (90 Kuruş) : Aşağıdaki resmin üzerindeki kodları girerek deneyin, Dediğim gibi bir İnternet sitesi üzerinde buldum ne kadar doğru bilmiyorum fakat INTERNETIM’i denediğimde oldu hatta bu yazıyı yazarken cevap geldi ve hediye olarak bugünlük 100 megabyte İnternetim oldu 2015 Turkcell bedava İnternet ve Dakika paketleri isimli konumuzun altından bizlere olup olmadığını bildirirseniz eğer sizlere daha kapsamlı bir bilgi vermiş olacağız o yüzden elinizden geldiğince bizlere bilgi verirseniz hoş olur güzel olur. Turkcell Bedava İnternet 2016
TURKCELL BEDAVA KONUŞMA ile ilgili yazımıza gitmek için yazıya tıklayınız. Sonrasında detaylı anlatımlar ile sizlere gösterdiğimiz uygulamayı inceleyebilir ve bedava dakika kazanabilirsiniz.
Anahtar kelimeler:turkcell bedava internet,turkcell bedava internet 2015,turkcell bedava sms
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder