Pes 2013 Full Türkçe indir (Türkçe Spikerli)

Pes 2013 Full Türkçe indir (Türkçe Spikerli)


Pes serisinde 2013 her ne kadar geride kalmış bir sürüm olsa da oynanabilirliğini ve popülerliğini halen daha taşıyor. Özellikle 2014 sürümünün başarısız olmasından ötürü günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Tek link indirmek isteyenlerde bir sıkıntı çekmiyor çünkü oyun boyutu olabildiğince aşağıda tutulmuş durumda. Sizlerde indirmek istediğiniz birkaç saat gibi bir sürede halledebilirsiniz.
Oyunun Pes serisinde ki önemli oyunlardan biri olmasının nedeni yönetim, transfer, lig, şampiyona gibi birçok şeye açık olması. Yani sadece teke tek karşılaşmalardan ibaret bir oyun değil. Bunun yanında sporcuların geliştirilebilmesi, yeni oyuncular oluşturulabilmesi ve oyunun tam yani full seviyeye çıkartılabilmesi de bu sebepler arasına girmekte. Sizlerde eğer ki oyunu oynarsanız bunu rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ayrıca oyunun tüm sürümleri eş değer yani Plastation içinde olsa PC içinde olsa farklılık göstermiyor.

Oyunu oynayanlardan biri olmak istiyorsanız hemen Pes 2013 full indir sayfasından indirebilir ve gerekli diğer tüm ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayarlamalar ardından oyuna başlayabilir ve vaktinizi istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder