Serious Sam 3 Full indir

Serious Sam 3 Full indir

Serious Sam 3 aksiyon ile eğlenceyi bir arada tutabilen sayılı oyunlardan olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle fakrlı silahlara, canavarlara ve araçlara sahip olması birçok kişi tarafından tercih edilmesine sebep olabiliyor. Bunun yanında düşük sistem gereksinimleri ile full performans sağladığından ister istemez tercih noktasına ulaşıyor. Sadece bu yüzden dahi bunu seçmeniz mümkün. Oyun için öyle grafik kartlarına vs. de ihtiyacınız yok. Sürücüler yüklü olsa yeter.

Oyun ilerleyen yılları ele almakta ve sizlere bir takım düşman ile dostlar vermekte. Sizinde yapmanız gereken düşmanları öldürerek en yüksek seviyeye çıkmak. Bu esnada da her yeni seviye de yeni bir silah ile karşılaşıyorsunuz. Gittikçe oyun daha da eğlenceli bir hale geliyor. Sonlara doğru da görev zorluğu ve istenilen şeyler artıyor. Sizde her kademe de bir tane daha geliştirmek zorunda kalıyorsunuz. Oyunun sonuna ulaşsanız daha tüm bölümleri açtığınızdan geriye dönüp eski bölümlere geçebiliyorsunuz.


Serious Sam 3 indirmek eğlenceli oyun severlerin en iyi seçeneği olacaktır. Ayrıca birden fazla kişi ile de oynanabilir.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder