Football Manager 2015 Full Türkçe indir

Football Manager 2015 Full Türkçe indir

Her ne kadar simülasyon yapısına hakim olsa da daha çok yönetime hitap ettiğinden Manager adını almıştır oyun ve son yıllarda da en çok oynananlar arasına girmeyi başarmıştır. Oyunun mantığı, çalışma stili basittir ve gerçeklik payı düşünülmüştür. Ani sakatlamanlar, yeni transferler, haberler vb. Birçok öğe oyunda mevcuttur. Yani oyunu indirdiğinizde tam indirmiş olursunuz.

Oyunda bir oyuncu ya da kulüp sahibi olamazsınız. Sadece bir takımın teknik direktörü olursunuz. İyi bir takıma yükselmekte oldukça zordur. Ardından takımınızı 1. yapmaya kısacası geliştirmeye başlarsınız. Dengeli bütçe ile iyi oyuncular almanız gerekmektedir. Eğer ki iyi bir kadro oluşturamazsanız küme düşersiniz ve bu şekilde ilerlersiniz. Oyun içi birçok denge mevcut. A takımının forvet oyuncusunun sakatlanması sizin yararınıza olabilir.  Ya da istediğiniz bir oyuncunun çok pahallı olması durumunuzu kötü duruma düşürebilir.


Gerçekten bir oyun zevki yaşamak isteyenlerin indirmesi gereken bir oyun. Her ne kadar teknik direktör olsanız da maçı takip edebilmektesiniz. Football Manager 2015 full indirerek sizde bu şekilde oyundan keyif alabilirsiniz.

Oyun Resmi:


İndirme Linkleri:
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder