Nero Burning Rom 2015 Portable Full indir

Nero Burning Rom 2015 Portable Full indir

Eskilerde kalmış ancak zamanında popüler olan programlardan biriyde kuşkusuz Nero'ydu. Bilgisayarlara otomatik olarak gelmesi haricinde CD kopyalama, temizleme, yenilme gibi birçok sebepten ötürü ilk kurulan programlar arasındaydı. Ancak son 5-6 yıllık dönemde CD'lere olan ilgi azalınca programın kullanımında da azalma gerçekleşti. Ancak Nero AG şirketi tekrardan yapılanmaya gitti ve programı 2015 Platinum versiyonu ile tekrar piyasaya sürdü.

Hem Linux hemde Windows platformlarda çalışabilen bir yazılım olmasıyla beraber Blu-Ray, BackItUp gibi yeniliklerden de etkilenmiş durumda. Bunun yanında video kalitesine de ayrı bir önem verilmekte. Ayrıca program kendi içinde nasıl kullanmanız gerektiğini vurgulayan videolara sahip. Tek bir versiyonu da mevcut o da aşağıdan indirebileceğiniz full versiyonu. Programı yine boyutuna oranla parça parça indirmenize gerek yok. nero 2015 indir adresinden direkt olarak indirip kurabilirsiniz. Sadece Linux platformlar için kurulumu biraz daha farklı ve zorlu geçmekte. O kadar.


Eğer DVD, CD gibi multimedya öğeler ile uğraşıyorsanız müzik, video düzenlemeleri ile ilgileniyorsanız bu program size yeterince yardımcı olacaktır.

Program Resmi:

İndirme Linkleri:

Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder