Autodesk AutoCAD 2015 SP2 Full indir

Autodesk AutoCAD 2015 SP2 Full indir


Modelleme, render ve teknik çizimde kaliteli bir kuruluş varsa oda Autodesk'dir. Autodesk'in de en önemli ürünü kuşkusuz AutoCAD'dir. İlk sürümü 1982'de piyasaya çıkmıştır ve 33 yıldır devam etmektedir. Son sürümü ise AutoCAD 2015'dır. Özellikle 3 boyutlu çizimler için paha biçilmez bir yazılımdır. Windows ve Mac Os X'in yanıdna iOS ve Anrdoid'de çalışmaktadır.

AutoCAD'ın 2015 sürümünü indirmek için aşağıda ki tek link bağlantısını kullanabilirsiniz. Program oldukça zordur. Kullanımı tecrübe ister ve hem klavyeye hemde fareye hakim olmanız gerekmektedir. Özellikle işlemciyi ve grafik kartını zor layan bir  yapısı vardır. Bu yüzden genelde Workstation gibi performans bilgisayarlarında kullanılır. Programa ise dışarıdan hiçbir şekilde müdahale edilemez. Windows sürümünü AutoCad full indirmeden önce sistem gereksinimlerinizi kontrol etmenizde fayda var.

Diğer birçok program gibi en az Windows 7'den almakta. 64 bit işlemci tavsiye etmekte ve 8 GB bellek ihtiyacı duymakta. Bunun yanında sağlam bir ekran çözünürlüğü istemekte ve Direct3D desteği olmadan çalışmamakta.


Programı çözmeniz biraz süre alacaktır ancak alıştıktan sonra seri bir şekilde kullanacağınıza emin olabilirsiniz. Windows'da kullanıyorsanız bu programı yanına ek program açmamanız sağlıklı olur.

Program Resmi:


İndirme Linkleri:
Google+'da Paylaş

Yazar Akın Özkara

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder